+45 96 84 86 00 // ungdomsskolen@struer.dk

DJ Camp 2022

Ture & events

Tag på DJ Camp i Lydens By og lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe, speake og scratche, for at få klubben eller festen til at peake

Medarbejder
Thomas Flarup
Afviklet lørdag 26. feb. kl. 9:00 - søndag 27. feb. kl. 16:00
Sted
Ungdomsskolen
Pris
250 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Har du altid haft en drøm om at blive DJ? Nu kan du realisere din drøm om at blive DJ. Tag på DJ Camp i Lydens By og lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe og speake for at få klubben eller festen til at peake.

Det lærer du på DJ Camp?

DJ Camp i Struer giver dig redskaber du skal bruge for at komme godt i gang med en karriere som dj, uanset om du har lyst til at spille derhjemme, til events, store eller små fester.

Undervisningen består af tips og tricks fra Thomas Flarup´s mere end 20 års erfaring som DJ på festivaller i Australien, USA, Tyskland, Holland, England og i Danmark, samt som Radio-DJ, modeshow-DJ, klub- og event-dj.

DJ Camp er skabt i et samarbejde mellem Ungdomsringen, Lydens By, Struer Ungdomsskole og underviser Thomas Flarup.

Udstyr?

Der vil være DJ pult og højtalere tilstede til deltagerne. Det er dermed ikke nødvendigt at medbringe eget udstyr. Hvis man foretrækker at spille med eget udstyr, må man dog gerne dette.

Hvem kan deltage?

Alle der er interesseret i at lære mere om DJ kunsten fra 7.klasse til 18 år. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. DJ Camp har plads til 30 deltagende. Det koster 250 kr.

Mad, drikke og overnatning?

Der er forplejning, mad og drikke, under hele DJ Camp. Der er overnatningsmuligheder på Struer Ungdomsskole (Det er muligt at overnatte allerede fra om fredagen d.25.februar).

Underviser: Thomas Flarup + gæste underviser

Sted: Struer Ungdomsskole, Skolegade 5b, 7600 Struer

Pris: 250 kr.

Tidspunkt: Lørdag 26. februar 09:00 til Søndag d.27.februar 16:00

Startdato: 26. februar 2022

Underviser

Thomas Flarup + gæste underviser

Underviser

Thomas Flarup


Andre hold i samme kategori

}