+45 96 84 86 00 // ungdomsskolen@struer.dk

Lego Masters sep. til jul

Hold

Elsker du at bygge med Lego, eller er du bare vild med at være kreativ, fortælle historier eller udfordre dine evner indenfor ingenørkunsten, så er her holdet for dig!

Afviklet torsdag 14. sep. kl. 18:30-21:00
Sted
Ungdomsskolen
Aldersgrænse
Du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Beskrivelse

Lego Masters Struer 

 

Elsker du at bygge med Lego, eller er du bare vild med at være kreativ, fortælle historier eller udfordre dine evner indenfor ingenørkunsten, så er her holdet for dig. Filosofien på holdet er at Lego er et materiale, med uendelige muligheder, så om du kan lide at bygge huse, biler, dyr eller planter er underordnet. Formålet med holdet er at have det sjovt og lære noget imens. 

 

Lego Masters Struer er for alle, uanset dit startniveau. Hver undervisningsgang vil der være en opgaver, der udfordrer forskellige sider af Legobyggeriet. Vi vil kigge på forskellige byggeteknikker, matematikken bag klodserne, snakke om hvordan man kan gøre sine historier tydelige og alt mulig andet, der skal til for at blive en mesterbygger.

 

Hvis stemningen er for det og muligheden byder sig kan det også være, at der kommer en Lego-udflugt i løbet af året...

 

Sidst på sæsonen vil vi arrangere en udstilling med nogle af de bedste modeller gennem året og for dem der har lyst, vil vi udfordre Lego Masters hold fra andre ungdomsskoler til et episk Lego Masters event, med deltagelse af tidligere Lego Masters deltagere.

 

Så meld dig til Lego Masters Struer og bliv en mesterbygger, alt imens du har det sjovt.

 

Holdet ligger torsdag aften. Enkelte undervisningsgange kan blive flyttet til andre dage, hvis der er aktiviteter ud af huset.

 

Om mig: Jeg hedder Peter og elsker at være kreativ med klodser. Lego var det helt store i min barndom og jeg har brugt uanede timer på at bygge. Jeg har de seneste par år vendt tilbage til Lego som udtryksform og bruger det specielt til at fortælle historier med. Jeg elsker at bygge organisk og få de firkantede klodser til at se levende ud, og så er jeg fascineret af klods-matematikken og hvordan man med den kan bygge udenfor de almindelige restriktioner Lego byder. 

 

Gratis at gå på dette hold

Underviser: Peter Just Jensen

Sted: Ungdomsskolen, Skolegade 5b i Struer

Tidspunkt: Hver torsdag, første gang den 14. september kl. 18.30. - 21.00., til og med den 7. december 2023.

Holdet kører igen fra uge 2, år 2024 til påske. Man skal melde sig på holdet igen hvis man vil fortsætte efter jul, holdet fra januar til påske år 2024 kommer på hjemmesiden i december. Lukket uge 42.

Tid og sted

torsdag 14. sep. kl. 18:30-21:00
Ungdomsskolen

Andre hold i samme kategori