+45 96 84 86 00 // ungdomsskolen@struer.dk

Tegning sep. til jul

Kreativitet

Kan du lide at fordybe dig i at tegne, så er dette hold måske for dig!

Næste gang
tirsdag 26. sep. kl. 18:30-21:00
Sidste gang
tirsdag 5. dec. kl. 18:30-21:00
Sted
Ungdomsskolen
Aldersgrænse
Maks. 17 år og 9 måneder.
Antal ledige pladser
Der er 4 pladser tilbage.

Beskrivelse

Vi vil især forholde os til iagttagelsestegning, som handler om at kunne se og dermed kunne tegne ”så det ligner”. Dette gør vi gennem forskellige øvelser som jeg (underviseren, Anette) har med.  Måske øver vi på at tegne dele af et ansigt, et dyr eller en ting. Når man virkelig koncentrerer sig og tegner, kan man ikke tale, kun tegne. Derfor holder vi også pauser, så hjernen ikke koger over, hvor vi hygger os. Vi laver også øvelser med mere fortællende tegninger, frihåndstegning, hvor dine tanker og fantasien også bliver brugt.

Vi laver både store og små tegninger, med blyant og med tusch, og vi krydrer dem ind imellem med akvarel og farvekridt. Vi øver os i ikke at være perfektionister, men at se, at tegninger er bedst og flottest, når de viser koncentration og ærlighed. De bedste og mest spændende tegninger, kan godt være dem, du ikke synes lykkedes. Det fedeste ved tegning, er ikke selve tegningen, men det at tegne….

 

Gratis at gå på dette hold

Underviser: Anette O. Nielsen

Sted: Ungdomsskolen, Skolegade 5b i Struer

Tidspunkt: Hver tirsdag, første gang den 12. september kl. 18.30. - 21.00., til og med den 5. december 2023.

Holdet kører igen fra uge 2, år 2024 til påske. Man skal melde sig på holdet igen hvis man vil fortsætte efter jul, holdet fra januar til påske år 2024 kommer på hjemmesiden i december. Lukket uge 42.


Andre hold i samme kategori