+45 96 84 86 00 // ungdomsskolen@struer.dk

Lego Masters jan. til påske

Hold

Elsker du at bygge med Lego, eller er du bare vild med at være kreativ, fortælle historier eller udfordre dine evner indenfor ingenørkunsten, så er her holdet for dig!

Medarbejder
Peter J. J.
Næste gang
mandag 27. mar. kl. 18:30-21:00
Sidste gang
mandag 17. apr. kl. 18:30-21:00
Sted
Ungdomsskolen
Aldersgrænse
For alle unge, men du skal gå i på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er 7 pladser tilbage.

Beskrivelse

Lego Masters Struer 

 

Elsker du at bygge med Lego, eller er du bare vild med at være kreativ, fortælle historier eller udfordre dine evner indenfor ingenørkunsten, så er her holdet for dig. Filosofien på holdet er at Lego er et materiale, med uendelige muligheder, så om du kan lide at bygge huse, biler, dyr eller planter er underordnet. Formålet med holdet er at have det sjovt og lære noget imens. 

 

Lego Masters Struer er for alle, uanset dit startniveau. Hver undervisningsgang vil der være en opgaver, der udfordrer forskellige sider af Legobyggeriet. Vi vil kigge på forskellige byggeteknikker, matematikken bag klodserne, snakke om hvordan man kan gøre sine historier tydelige og alt mulig andet, der skal til for at blive en mesterbygger.

 

Hvis stemningen er for det og muligheden byder sig kan det også være, at der kommer en Lego-udflugt i løbet af året...

 

Sidst på sæsonen vil vi arrangere en udstilling med nogle af de bedste modeller gennem året og for dem der har lyst, vil vi udfordre Lego Masters hold fra andre ungdomsskoler til et episk Lego Masters event, med deltagelse af tidligere Lego Masters deltagere.

 

Så meld dig til Lego Masters Struer og bliv en mesterbygger, alt imens du har det sjovt.

 

Holdet ligger mandag aften. Enkelte undervisningsgange kan blive flyttet til andre dage, hvis der er aktiviteter ud af huset.

 

Om mig: Jeg hedder Peter og elsker at være kreativ med klodser. Lego var det helt store i min barndom og jeg har brugt uanede timer på at bygge. Jeg et de seneste par år vendt tilbage til Lego som udtryksform og bruger det specielt til at fortælle historier med. Jeg elsker at bygge organisk og få de firkantede klodser til at se levende ud, og så er jeg fascineret af klods-matematikken og hvordan man med den kan bygge udenfor de almindelige restriktioner Lego byder. 

 

 


Medarbejder

Peter J. J.


Andre hold i samme kategori